Branding’em är ett partnerskap mellan Emma Lindgren och Emelie Fågelstedt. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och konsultation inom employee communications och advocate marketing.

Vikten av influencer marketing, att jobba med inflytelserika profiler i sociala medier och på nätet, har blivit ett stort fokusområde för marknads- och kommunikationsavdelningar över hela världen. Idén är att hitta rätt bloggare, Youtube-profil eller andra stjärnor som kan lyfta ens varumärke. Men vad många företag glömmer är att de bästa ambassadörerna (och kanske ”riktiga” stjärnorna) ofta finns innanför företagets väggar; även kallat medarbetare. Vi tror att de företag som strategiskt och engagerande använder sina medarbetare för att driva den externa kommunikationen framöver kan nå en rad framgångar.

Branding’em föddes ur idén av att förena internkommunikation och medarbetarengagemang med extern digital kommunikation. Emma Lindgrens bakgrund från att arbeta med internkommunikation, content och sociala medier i världens största chokladföretag kombinerades med Emelie Fågelstedts internationella erfarenhet och expertis inom digital strategi och implementation från arbete med så väl startup-företag som globala organisationer.

Gemensamt är en insikt kring vikten av internkommunikation och hur den hängivenhet och kärlek som finns bland de anställda inom en organisation kan omvandlas till ett kraftfullt marknadsföringsverktyg, som både stärker samhörigheten internt på ett företag, så väl som att hjälpa varumärket att positionera sig och ta större marknadsandelar.

Kontakt: hello@brandingem.com